aanbod & Tarieven

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Ik help jou om je gezonder en fitter te voelen.
Het kost tijd en discipline om je leefstijl aan te passen naar een voor jou gezonder, fitter en energieker leven.
Samen gaan wij op zoek naar wat jóu helpt om beter in je vel te zitten.

Ieder plan is persoonlijk en op maat gemaakt.

Totaal Leefstijl Traject

– 12 weken begeleid –

EUR 699,-

Meer informatie

Periodieke Health Check

– bloedtest door vingerprik –

1e keer: EUR 299,-
Daarna: EUR 199,-

Meer informatie

Totaal Leefstijl Traject

In 12 weken werken we toe naar jouw nieuwe leefstijl.

Bij aanvang breng jij in een uitgebreide vragenlijst (anamnese) jouw wensen, eventuele klachten en doelstellingen voor mij in beeld. Vervolgens hebben wij 3 consulten:

Consult 1: Naar aanleiding van je anamnese ontvang je van mij, voorafgaand aan dit eerste consult:

  • een analyse van je huidige gezondheidsstatus
  • een op maat gemaakt behandel- en voedingsplan
  • een advies specifieke supplementen
  • een overzicht met meer dan 65 recepten

Aan het einde van ons gesprek neem ik bloed af via een vingerprik. De uitslag hiervan bespreken we tijdens het volgende consult.


Consult 2:
 Wij bespreken de uitslag van je bloedtest. Hieruit blijkt wat de waarden zijn van je vitaminen en mineralen, hoe het is gesteld met je organen (lever, darmen), systemen (immuun-, spijsverterings-, zenuwsysteem) en welke fysieke verstoringen er in jouw lichaam aanwezig zijn.
Naar aanleiding van de uitkomsten van je bloedtest en jouw ervaringen uit de eerste 6 weken wordt het bestaande behandel- en voedingsplan aangescherpt.


Consult 3:
 Aan het einde van dit traject integreren we alle voorgaande stappen met behulp van een leefstijladvies in je dagelijkse leven. Jij kunt dan zelfstandig, doelgericht en concreet werken aan het verder verbeteren van jouw gezondheid.

Periodieke Health Check

Bepaal met een vingerprik wat de waarden zijn van je vitaminen en mineralen, hoe het is gesteld met je organen (lever, darmen), systemen (immuun-, spijsverterings-, zenuwsysteem) en welke fysieke verstoringen er in jouw lichaam aanwezig zijn.
Zodra jouw bloed is onderzocht krijg je van mij een beknopt advies met betrekking tot voeding en supplementen.

Kosten 1e Health Check incl. bijbehorend consult: EUR 299,-.

Indien uit deze bloedtest blijkt dat het voor jou zinvoller is om het Totale Leefstijl Traject van 12 weken te volgen, dan kan je vanaf dit moment als zij-instromer met het Totale Leefstijl Traject beginnen.

Meten is weten!

Na minimaal 6 maanden is het zinvol om met een volgende vingerprik te meten of de ingezette interventies hebben geleid tot verbeteringen. Het kost je lichaam namelijk tijd om bepaalde nutriënten om te zetten en goed te verwerken.
Zodra jouw bloed is onderzocht krijg je van mij een beknopt advies; zie dit als je periodieke (preventieve) APK of check-up!

Kosten 2e en verdere Health Checks incl. bijbehorend consult:  EUR 199,- per keer.

Belangrijk

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief eventuele voedingssupplementen en overige laboratoriumonderzoeken. Betaling dient binnen 8 dagen na het betreffende consult te zijn gedaan (via een overboeking of iDEAL). De factuur wordt via email naar jou gestuurd.

Vergoedingen

Vele zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consult kosten. Het is belangrijk om zelf na te gaan bij je eigen verzekeraar of er daadwerkelijk vergoed wordt. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering.

Verhindering

Graag minimaal 2 werkdagen van tevoren doorgeven indien een afspraak niet door kan gaan. Anders ben ik genoodzaakt de kosten voor 100% in rekening te brengen.

Ook bij een “niet verschenen, geen bericht” afspraak breng ik de kosten voor 100% in rekening. Deze kosten worden niet vergoed door jouw verzekeraar.

 

Ik ben aangesloten bij de CAT

Contact

Willem Trip
Duinlustweg 16
2051 AA Overveen
mob: +31 (0)6 22571653
info@willemtrip.com

BTW: NL003250585B08
KVK: 77859871
Bank: NL27RABO0356192008 tnv Willem Trip Therapie
EORI: NL186373661

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Volg me op social media