Aanbod, Tarieven & Vergoeding

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Ik help jou om je gezonder en fitter te voelen.
Het kost tijd en discipline om je leefstijl aan te passen naar een voor jou gezonder, fitter en energieker leven.
Samen gaan wij op zoek naar wat jóu helpt om beter in je vel te zitten.

Ieder plan is persoonlijk en op maat gemaakt.

Totaal Leefstijl Traject

– 12 weken begeleid –

EUR 799,-

Meer informatie

Periodieke Health Check

– bloedtest door vingerprik –

1e keer: EUR 425,-
Daarna: EUR 325,-

Meer informatie

Hunter Scan

– inzoomen op microniveau –

EUR 125,-

Meer informatie

Vergoeding zorgverzekering?

Wordt jouw behandeling vergoed door de zorgverzekeraar? Check het hieronder.

Totaal Leefstijl Traject

In 12 weken werken we toe naar jouw nieuwe leefstijl.

Bij aanvang breng jij in een uitgebreide vragenlijst (anamnese) jouw wensen, eventuele klachten en doelstellingen voor mij in beeld. Vervolgens hebben wij 3 consulten:

Consult 1: Naar aanleiding van je anamnese ontvang je van mij, voorafgaand aan dit eerste consult:

  • een analyse van je huidige gezondheidsstatus
  • een op maat gemaakt behandel- en voedingsplan
  • een advies specifieke supplementen
  • een overzicht met meer dan 65 recepten

Aan het einde van ons gesprek neem ik bloed af via een vingerprik. De uitslag hiervan bespreken we tijdens het volgende consult.


Consult 2:
 Wij bespreken de uitslag van je bloedtest. Hieruit blijkt wat de waarden zijn van je vitaminen en mineralen, hoe het is gesteld met je organen (lever, darmen), systemen (immuun-, spijsverterings-, zenuwsysteem) en welke fysieke verstoringen er in jouw lichaam aanwezig zijn.
Naar aanleiding van de uitkomsten van je bloedtest en jouw ervaringen uit de eerste 6 weken wordt het bestaande behandel- en voedingsplan aangescherpt.


Consult 3:
 Aan het einde van dit traject integreren we alle voorgaande stappen met behulp van een leefstijladvies in je dagelijkse leven. Jij kunt dan zelfstandig, doelgericht en concreet werken aan het verder verbeteren van jouw gezondheid.

Periodieke Health Check

Bepaal met een vingerprik wat de waarden zijn van je vitaminen en mineralen, hoe het is gesteld met je organen (lever, darmen), systemen (immuun-, spijsverterings-, zenuwsysteem) en welke fysieke verstoringen er in jouw lichaam aanwezig zijn.
Zodra jouw bloed is onderzocht krijg je van mij een beknopt advies met betrekking tot voeding en supplementen.

Kosten 1e Health Check incl. bijbehorend consult: EUR 425,-.

Indien uit deze bloedtest blijkt dat het voor jou zinvoller is om het Totale Leefstijl Traject van 12 weken te volgen, dan kan je vanaf dit moment als zij-instromer met het Totale Leefstijl Traject beginnen.

Meten is weten!

Na minimaal 6 maanden is het zinvol om met een volgende vingerprik te meten of de ingezette interventies hebben geleid tot verbeteringen. Het kost je lichaam namelijk tijd om bepaalde nutriënten om te zetten en goed te verwerken.
Zodra jouw bloed is onderzocht krijg je van mij een beknopt advies; zie dit als je periodieke (preventieve) APK of check-up!

Kosten 2e en verdere Health Checks incl. bijbehorend consult:  EUR 325,- per keer.

Hunter Scan

Met de Hunter Scan kan op microniveau worden ingezoomd op bepaalde gebieden van het lichaam.

Binnen 1 uur uitslag inclusief bijbehorend advies.

Waarom? 
Je kunt met de Hunter zowel preventief op het gehele lichaam scannen, als gericht onderzoek op een bepaalde klacht of onderdeel van het lichaam.

Hoe werkt deze scan?
De Hunter brengt de meetbare eigenschappen van je lichaam op microscopisch niveau in kaart.
Deze informatie levert verklaringen op waarom bepaalde klachten aanwezig zijn.
Vaak zijn de symptomen namelijk wel duidelijk, maar is niet goed te achterhalen waar de klachten nu echt vandaan komen.
Door de uitslag samen te bespreken komen we tot een advies en plan om de oorzaak van je klachten gezamenlijk aan te pakken.

Na ongeveer 2 maanden vindt een controle meting plaats om de voortgang te evalueren.

Vragen als:
Waarom ben ik constant moe?
Waarom kan niemand vinden wat er echt met mij aan de hand is?
Waar komen die telkens terugkerende klachten en pijnen vandaan?
kunnen met behulp van een meting door de Hunter worden verklaard.

Kosten per scan sessie EUR 125,-.

Belangrijk om te weten

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief eventuele voedingssupplementen en overige laboratoriumonderzoeken. Betaling geschiedt voorafgaand aan het betreffende consult (via iDEAL/Mollie of een overboeking). De factuur wordt via email naar jou gestuurd. Na betaling worden eventuele bestelde supplementen ook naar je opgestuurd.

BTW & Vergoedingen

Orthomoleculaire therapeuten die minimaal een 4-jarige opleiding Preventieve en Orthomoleculaire Geneeskunde hebben afgerond, zijn vrijgesteld van BTW.
Willem Trip Therapie is aangesloten bij de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) die door bijna 45 zorgverzekeraars wordt erkend.  Wordt jouw behandeling vergoed door de zorgverzekeraar? Check het hier. Alleen individuele en curatieve therapie worden vergoed en erkend door MBOG.
Vele zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consult kosten. Het is belangrijk om zelf na te gaan bij je eigen verzekeraar of er daadwerkelijk vergoed wordt. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering.

Verhindering

Graag minimaal 2 werkdagen van tevoren doorgeven indien een afspraak niet door kan gaan. Anders ben ik genoodzaakt de kosten voor 100% in rekening te brengen.

Ook bij een “niet verschenen, geen bericht” afspraak breng ik de kosten voor 100% in rekening. Deze kosten worden niet vergoed door jouw verzekeraar.

 

Ik ben aangesloten bij de MBOG

Ik ben aangesloten bij de SCAG

Ik werk als MBOG Orthomoleculaire Therapeut in de omgevingen Haarlem en Amsterdam volgens de richtlijnen van de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). Ik val als MBOG Orthomoleculaire Therapeut onder het Wkkgz klachtrecht en het tuchtrecht bij de SCAG. De SCAG is een Rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de MBOG of de SCAG (incl. klachtenregeling) klik op een van de schilden.

Stuur een Whatsapp aan Willem