aanbod & Tarieven

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Ik help jou om je gezonder en fitter te voelen.
Het kost tijd en discipline om je leefstijl aan te passen naar een voor jou gezonder, fitter en energieker leven.
Samen gaan wij op zoek naar wat jóu helpt om beter in je vel te zitten.

Ieder plan is persoonlijk en op maat gemaakt.

Totaal Leefstijl Traject

– 12 weken begeleid –

EUR 799,-

Meer informatie

Periodieke Health Check

– bloedtest door vingerprik –

1e keer: EUR 399,-
Daarna: EUR 299,- (zonder consult EUR 159,-)

Meer informatie

Totaal Leefstijl Traject

In 12 weken werken we toe naar jouw nieuwe leefstijl.

Bij aanvang breng jij in een uitgebreide vragenlijst (anamnese) jouw wensen, eventuele klachten en doelstellingen voor mij in beeld. Vervolgens hebben wij 3 consulten:

Consult 1: Naar aanleiding van je anamnese ontvang je van mij, voorafgaand aan dit eerste consult:

  • een analyse van je huidige gezondheidsstatus
  • een op maat gemaakt behandel- en voedingsplan
  • een advies specifieke supplementen
  • een overzicht met meer dan 65 recepten

Aan het einde van ons gesprek neem ik bloed af via een vingerprik. De uitslag hiervan bespreken we tijdens het volgende consult.


Consult 2:
 Wij bespreken de uitslag van je bloedtest. Hieruit blijkt wat de waarden zijn van je vitaminen en mineralen, hoe het is gesteld met je organen (lever, darmen), systemen (immuun-, spijsverterings-, zenuwsysteem) en welke fysieke verstoringen er in jouw lichaam aanwezig zijn.
Naar aanleiding van de uitkomsten van je bloedtest en jouw ervaringen uit de eerste 6 weken wordt het bestaande behandel- en voedingsplan aangescherpt.


Consult 3:
 Aan het einde van dit traject integreren we alle voorgaande stappen met behulp van een leefstijladvies in je dagelijkse leven. Jij kunt dan zelfstandig, doelgericht en concreet werken aan het verder verbeteren van jouw gezondheid.

Periodieke Health Check

Bepaal met een vingerprik wat de waarden zijn van je vitaminen en mineralen, hoe het is gesteld met je organen (lever, darmen), systemen (immuun-, spijsverterings-, zenuwsysteem) en welke fysieke verstoringen er in jouw lichaam aanwezig zijn.
Zodra jouw bloed is onderzocht krijg je van mij een beknopt advies met betrekking tot voeding en supplementen.

Kosten 1e Health Check incl. bijbehorend consult: EUR 399,-.

Indien uit deze bloedtest blijkt dat het voor jou zinvoller is om het Totale Leefstijl Traject van 12 weken te volgen, dan kan je vanaf dit moment als zij-instromer met het Totale Leefstijl Traject beginnen.

Meten is weten!

Na minimaal 6 maanden is het zinvol om met een volgende vingerprik te meten of de ingezette interventies hebben geleid tot verbeteringen. Het kost je lichaam namelijk tijd om bepaalde nutriënten om te zetten en goed te verwerken.
Zodra jouw bloed is onderzocht krijg je van mij een beknopt advies; zie dit als je periodieke (preventieve) APK of check-up!

Kosten 2e en verdere Health Checks incl. bijbehorend consult:  EUR 299,- per keer.
Zonder consult is ook mogelijk voor: EUR 159,-.

Belangrijk om te weten

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief eventuele voedingssupplementen en overige laboratoriumonderzoeken. Betaling geschiedt voorafgaand aan het betreffende consult en dient binnen 7 dagen te zijn gedaan na versturing van de factuur (via een overboeking of iDEAL/Mollie). Deze wordt via email naar jou gestuurd. Na betaling worden eventuele supplementen ook besteld en naar je opgestuurd.

BTW & Vergoedingen

Orthomoleculaire therapeuten die minimaal een 4-jarige opleiding Preventieve en Orthomoleculaire Geneeskunde hebben afgerond, zijn vrijgesteld van BTW.
Willem Trip Therapie is aangesloten bij de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) die door bijna 40 zorgverzekeraars wordt erkend. Op de website van MBOG (www.mbog.nl) staat een overzicht van deze zorgverzekeraars. Alleen individuele en curatieve therapie worden vergoed en erkend door MBOG.
Vele zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consult kosten. Het is belangrijk om zelf na te gaan bij je eigen verzekeraar of er daadwerkelijk vergoed wordt. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering.

Verhindering

Graag minimaal 2 werkdagen van tevoren doorgeven indien een afspraak niet door kan gaan. Anders ben ik genoodzaakt de kosten voor 100% in rekening te brengen.

Ook bij een “niet verschenen, geen bericht” afspraak breng ik de kosten voor 100% in rekening. Deze kosten worden niet vergoed door jouw verzekeraar.

 

Ik ben aangesloten bij de MBOG

Ik ben aangesloten bij de KAB

Ik werk als MBOG Orthomoleculaire Therapeut in de omgevingen Haarlem en Amsterdam volgens de richtlijnen van de KAB beroepscode. Ik val als MBOG Orthomoleculaire Therapeut onder het Wkkgz klachtrecht en het tuchtrecht bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB). De KAB is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de MBOG of de KAB (incl. klachtenregeling) klik op een van de schilden.

Stuur een Whatsapp aan Willem