Preventieve Geneeskunde inclusief Orthomoleculaire Therapie tijdens en na ziekteperiodes.
“T kan verkeren”, aldus Gerbrand Adriaensz Bredero (1585).

In 2011, precies 9 jaar geleden: “Meneer Trip, u heeft kanker; tumoren op 5 plekken in uw lichaam”.

Als een arts deze woorden uitspreekt wordt het zwart voor je ogen.

De daarop volgende dagen flitsten voorbij; we leefden op pure adrenaline.
Afspraken met de specialisten, familie, tig keer bloedprikken, operatie, huilen, je zoontje voor je zien, PET scans, MRI scans, alles voorbij zien flitsen, “wat als” doorspreken met je vrouw, second opinions, beenmerg puncties, zaad invriezen, afdeling verpleging, alles doorspreken en gaan.
Binnen een week kenden wij iedere uithoek van het AMC, OLVG en het Antoni van Leeuwenhoek.
Binnen een week zat ik in een grote rode stoel aan de chemo.

Op deze foto ben ik 8 chemokuren, een operatie en 25 bestralingen verder. Ik ben daar een stuk minder behaard en 12 kg lichter. Had overal pijn en nul energie. Maar het alles was goed gegaan. Ik was na 9 maanden “schoon” verklaard.

Ik dacht dat het zwaarste achter de rug was met alle behandelingen. Niets bleek minder waar. Het besef wat er was gebeurd, de angst dat het terug zou komen, je relatie met je partner en kind(eren) die is veranderd. Wie was ik en wie wilde ik zijn?
Lichamelijk en psychisch was ik helemaal gesloopt en ik kon hier maar geen grip op krijgen.

Ik ben toen zelf veel gaan onderzoeken, uitzoeken en bestuderen in de wildgroei aan therapieën om er achter te komen hoe ik op een gezonde manier zou kunnen aansterken en wat er voor mij werkte. Na een lange zoektocht kwam ik uiteindelijk terecht bij de Preventieve Geneeskunde incl. Orthomoleculaire Therapie. Ik ben weer aangesterkt en wilde niet meer zonder. Ik durf inmiddels zelfs te zeggen dat ik fitter ben dan voor mijn ziekte, zowel fysiek als geestelijk. Ik wilde dit gevoel nooit meer kwijtraken en ben me er nog meer in gaan verdiepen en ben uiteindelijk Preventieve Geneeskunde inclusief Orthomoleculaire Therapie gaan studeren. Fit zijn is de basis van alles.

Sindsdien is mijn doel in het leven om er voor te zorgen dat andere mensen ook goed voor zichzelf zorgen en lekker in hun vel gaan zitten! Zowel preventief als in tijden dat het minder gaat.
De afgelopen jaren heb ik meerdere mensen begeleid door middel van adviezen ten aanzien van voeding, supplementen en beweging. Ook verwijs ik door naar andere therapievormen als ik denk dat iemand daar baat bij kan hebben.
Door mijn eigen ervaringen, onderzoeken, de vele studies, mijn uitgebreide netwerk en de mensen die ik (heb) begeleid, ben ik goed in staat om hen bij te staan, ook tijdens en na dit soort heftige perioden.

Kijk voor meer informatie op www.willemtrip.com

Carpe diem,
Willem

Contact

Willem Trip
MBOG Orthomoleculaire Therapeut
Claus Sluterweg 315
2012 WS Haarlem
mob: +31 (0)6 22571653
info@willemtrip.com

BTW: NL003250585B08
KVK: 77859871
Bank: NL27RABO0356192008 tnv Willem Trip Therapie
EORI: NL4759980476

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Stuur een Whatsapp aan Willem