Werkwijze

Een op maat gemaakt behandelplan

3 maanden bij de hand genomen en een op maat gemaakt behandelplan

Ik weet als geen ander hoe het voelt om niet fit te zijn. Zeker als dit is tijdens een ziekteperiode of herstel daarvan. Ook weet ik wat het (bedrijfs)leven van je vraagt. Samen gaan wij op zoek naar wat jou kan helpen om beter in je vel te zitten om na 3 maanden duidelijke resultaten te voelen.

Ik help jou om je preventief gezonder en fitter te voelen. Als je bepaalde klachten hebt dan pak ik de echte oorzaak aan om zo gezonder door het leven te gaan. Deze aanpak kent geen zogenaamde “quick fix”. Het kost tijd en discipline om je leefstijl aan te passen op weg naar een voor jou gezonder, fitter en energieker leven. Feit is dat het gemiddeld 66 dagen kost voordat je je een nieuwe gewoonte eigen maakt.

Kort en bondig – hoe sta je er voor?

Laat je bloed onderzoeken en analyseren.

Bepaal via een simpele vingerprik hoe het staat met jouw algehele gezondheid.

Wat is de status van je immuunsysteem, vitamine- en mineralenwaardes, stressgevoeligheid, lever en darmen, pathogene verstoringen (zoals bacteriën, schimmels, virussen), voedselintoleranties, neurotransmitters? En nog veel meer waardes en parameters.

Op maat gemaakt behandelplan

Hoe ga ik te werk:

 

Per email verzoek ik je om een uitgebreide vragenlijst (anamnese) in te vullen waarin jij jouw wensen en doelstellingen samen met eventuele klachten in beeld brengt.
Vervolgens gaan wij 3 maanden met elkaar aan de slag.

De consulten, die iedere 6 weken plaatsvinden, zien er als volgt uit:
Consult 1: Naar aanleiding van jouw anamnese ontvang je van mij een overzicht van je huidige status en een op maat gemaakt behandelplan, bestaande uit een advies met betrekking tot voeding, supplementen en beweging.
Aan het einde van ons gesprek neem ik bloed af (vingerprik) om te bepalen wat jouw vitamine-, mineralen-, ontstekings- en toxiciteitswaarden zijn (zie aan de rechterkant bloedonderzoek en -analyse). De uitslag hiervan bespreken we tijdens het tweede consult.
Duur van het gesprek is 60 minuten. De prijs is EUR 249,-.

Voorafgaand aan consult 2 verkrijg ik jouw feedback over de eerste 6 weken.
Consult 2: Wij bespreken de uitslag van je bloedtest. Het bestaande behandelplan wordt aangescherpt naar aanleiding van de uitkomsten van de test en jouw ervaringen uit de eerste 6 weken.
Duur van het gesprek is 60 minuten. De prijs is EUR 249,-.

Voorafgaand aan consult 3 verkrijg ik jouw feedback over de tweede 6 weken.
Consult 3: Na 3 maanden evalueren wij wat het behandelplan jou heeft opgeleverd en hoe je dit verder in je dagelijkse leven kunt integreren. Daar waar nodig maken we aanpassingen.
Duur van het gesprek is 45 minuten. De prijs is EUR 199,-.

De prijzen zijn inclusief laboratoriumonderzoek maar exclusief voedingssupplementen.
Na ieder consult wordt de factuur naar je gemaild.

Tussentijds bellen is mogelijk.
De prijs is EUR 50,- per 15 minuten.

Naast bovenstaande consulten ben ik ook per uur in te huren.
De prijs is op aanvraag en afhankelijk van de gevraagde diensten.

 

Bloedonderzoek en -analyse

Hoe ga ik te werk:

 

Bepaal via een simpele vingerprik hoe het staat met jouw algehele gezondheid: immuunsysteem, vitamine- en mineralenwaardes, stressgevoeligheid, lever en darmen, pathogene verstoringen (zoals bacteriën, schimmels, virussen), voedselintoleranties, neurotransmitters en nog meer.

Zodra jouw bloed is onderzocht, na ongeveer 3-4 weken, krijg je van mij een beknopt advies met betrekking tot voeding en supplementen.

Duur van het gesprek is 60 minuten. De prijs is EUR 299,-.

De prijs is inclusief vingerprikafspraak, laboratoriumonderzoek en mijn analyse maar exclusief voedingssupplementen.
Na het gesprek wordt de factuur naar je gemaild.

Als vervolgens blijkt dat een op maat gemaakt behandelplan voor jou de beste oplossing is, dan ontvang je korting op dat traject.

Consulten zijn exclusief voedingssupplementen en overige laboratoriumtesten

Betaling dient binnen 8 dagen na het betreffende consult te zijn gedaan (via een overboeking of iDEAL). De factuur wordt via email naar jou gestuurd.

 

Vergoedingen

Vele zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consult kosten. Het is belangrijk om zelf na te gaan bij je eigen verzekeraar of er daadwerkelijk vergoed wordt. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering.

Verhindering

Graag minimaal 48 uur van tevoren doorgeven indien een afspraak niet door kan gaan. Anders ben ik genoodzaakt de kosten voor 100% in rekening te brengen.

Ook bij een “niet verschenen, geen bericht” afspraak breng ik de kosten voor 100% in rekening. Deze kosten worden niet vergoed door jouw verzekeraar.

 

Ik ben aangesloten bij de CAT

Contact

Willem Trip
mob: +31 (0)6 22571653
info@willemtrip.com

BTW: NL003250585B08
KVK: 77859871
Bank: NL27RABO0356192008 tnv Willem Trip Therapie

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Volg me op social media