Over Willem

Kundig, empathisch en resultaatgericht

Voel je meer vitaal, fitter, gezonder en gelukkiger

Mijn naam is Willem Trip, ik heb jaren in het bedrijfsleven gewerkt en weet als geen ander wat dit van je vraagt. Je kunt het vergelijken met top sport! Ik ben gestart als advocaat fiscalist. Na INSEAD heb ik als strategie consultant gewerkt en sinds 2010 ben ik actief in de retailsector geweest. Vanaf 2019 ben ik gestart met mijn praktijk in de Preventieve Geneeskunde, inclusief Orthomoleculaire Therapie.
Tevens ben ik MBOG Orthomoleculaire Therapeut.

In 2011 ben ik ernstig ziek geweest, namelijk lymfeklierkanker. Na mijn genezingsverklaring wilde ik aansterken en zorgen dat mij dit nooit meer zou overkomen. In die periode ben ik in aanraking gekomen met Preventieve en Orthomoleculaire Geneeskunde. Ondanks dat de Reguliere Geneeskunde mij weer genezen had, kreeg ik geen antwoorden op vragen wat ik met voeding en leefstijl kon doen om mij fitter te voelen en gezond te blijven.

Een Orthomoleculaire Therapeut zorgde, met behulp van voeding en supplementen, ervoor dat ik een stuk lekkerder in mijn vel ging zitten en aansterkte. De afgelopen jaren heb ik, naast mijn werkzaamheden in het bedrijfsleven, Preventieve Geneeskunde, inclusief Orthomoleculaire Therapie, gestudeerd. Dit werkt zeer complementair.
Inmiddels houd ik praktijk in Haarlem en Amsterdam en blijkt tot mijn plezier de vraag het aanbod te overstijgen.

Ik heb ervaring in een succesvol herstelproces na een ziekteperiode, zowel mijn eigen ervaringen als die van mijn cliënten.

Het resultaat: jij voelt je fitter, beter, gezonder en gelukkiger.

Daarnaast ken ik het zaken- en bedrijfsleven erg goed en het is dan ook mijn ambitie om juist ook die wereld meer te laten kennisnemen van de mogelijkheden die Preventieve Geneeskunde biedt.
Geregeld spreek ik bij bedrijven in hun Leiderschaps Programma’s of op andere (bedrijfs)events. Mijn insteek is dan wat de rol van voeding, supplementen, beweging en stress management op de energie niveaus en de verschillende systemen van het lichaam kunnen zijn. Als deze positief worden beïnvloed heb je letterlijk meer energie om een betere leider voor jezelf en voor je teams te zijn.
Voor meer informatie hierover, inclusief prijzen, stuur mij een bericht.

“Mijn missie in het leven is om mensen te helpen beter voor zichzelf te (laten) zorgen. Ik doe dit door handvatten en persoonlijke begeleiding te geven ten aanzien van voeding en supplementen.”

Ik heb ervaring in een succesvol herstelproces na een ziekteperiode.
Daarnaast ken ik het zakenleven erg goed en het is dan ook mijn ambitie om juist die wereld meer te laten kennisnemen van de mogelijkheden die preventieve geneeskunde biedt.

Stuur een Whatsapp aan Willem