Over Willem

Kundig, empathisch en resultaatgericht

Voel je meer vitaal, fitter, gezonder en gelukkiger

Mijn naam is Willem Trip, ik heb jaren in het bedrijfsleven gewerkt en weet als geen ander wat dit van je vraagt. Je kunt het vergelijken met top sport! Ik ben gestart als advocaat fiscalist. Na INSEAD heb ik als strategie consultant gewerkt en sinds 2010 ben ik actief in de retailsector geweest. Vanaf 2019 ben ik gestart met mijn praktijk in de preventieve geneeskunde, inclusief orthomoleculaire therapie.

In 2011 ben ik ernstig ziek geweest, namelijk lymfeklierkanker. Na mijn genezingsverklaring wilde ik aansterken en zorgen dat mij dit nooit meer zou overkomen. In die periode ben ik in aanraking gekomen met preventieve en orthomoleculaire geneeskunde. Ondanks dat de reguliere geneeskunde mij weer genezen had, kreeg ik geen antwoorden op vragen wat ik met voeding en leefstijl kon doen om mij fitter te voelen en gezond te blijven.

Een orthomoleculaire therapeut zorgde, met behulp van voeding en supplementen, ervoor dat ik een stuk lekkerder in mijn vel ging zitten en aansterkte. De afgelopen jaren heb ik, naast mijn werkzaamheden in het bedrijfsleven, preventieve geneeskunde, incl. orthomoleculaire therapie, gestudeerd. Dit werkt zeer complementair. Inmiddels houd ik praktijk in Haarlem en omgeving en blijkt tot mijn plezier de vraag het aanbod te overstijgen.

Ik heb ervaring in een succesvol herstelproces na een ziekteperiode.
Daarnaast ken ik het zakenleven erg goed en het is dan ook mijn ambitie om juist ook die wereld meer te laten kennisnemen van de mogelijkheden die preventieve geneeskunde biedt.

Het resultaat: jij voelt je fitter, beter, gezonder en gelukkiger.

“Mijn missie in het leven is om mensen te helpen beter voor zichzelf te (laten) zorgen. Ik doe dit door handvatten en persoonlijke begeleiding te geven ten aanzien van voeding en supplementen.”

Ik heb ervaring in een succesvol herstelproces na een ziekteperiode.
Daarnaast ken ik het zakenleven erg goed en het is dan ook mijn ambitie om juist die wereld meer te laten kennisnemen van de mogelijkheden die preventieve geneeskunde biedt.

Contact

Willem Trip
Claus Sluterweg 315
2012 WS Haarlem
mob: +31 (0)6 22571653
info@willemtrip.com

BTW: NL003250585B08
KVK: 77859871
Bank: NL27RABO0356192008 tnv Willem Trip Therapie
EORI: NL4759980476

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Volg me op social media